![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimeni care o face din dragoste nu asteapta sa ajunga la asa ceva.
daca as ajunge, iti spun clar ca ma cam doare la 20m de fund de ceea ce crede societatea. cea caruia ii este rusine cu mine nu merita nici un fel de consideratie din partea mea. eu ti-as propune sa-l refuzi de teama ca o sa ajungi la divort, la "n" infatisari, de sila de avocati etc. intr-un ultim efort intelectual ti-as propune si daca vreodata te va intreba cineva daca ai dori sa mai traiesti o data viata sa joci in aparare si sa-i raspunzi negaitv. din considerentele a ceea ce ti s-ar putea intampla. e stupid. vad ca nici nu te-a intrebat si ai inceput sa strici o relatie care poate ca daca n-ar fi existat cercul legal al casatoriei mai mergea ani buni, poate pana la moarte. un sfat: cand cineva iubeste nu ar trebui sa se gandeasca la cum se va sfarsi o relatie, ci cum s-o faca mai frumoasa. iar in timpul liber sa multumeasca sansei ca s-au intalnit. pana la urma tu il iubesti sau esti de acord sa stati impreuna doar pentru ca el nu te considera o ciumata? i-aute ca nici eu nu te consider, dar cu toate astea nu ti-as da un inel. nu pentru c-ai fi divortata. tot respectul pentru tine ca ai avut curajul de a spune nu si ti-ai luat viata-n propriile maini. nici daca-i fi avut copii. ci doar pentru modul cum privesti viata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:01 PM |
|