![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt curioasa in legatura cu brackets-urile. Stiu ca se pot pune la orice varsta. Ma intereseaza in schimb cam cat trebuie purtate? E in functie de cat de strambi sunt dintii? Am auzit ca ar exista ceva brackets-uri care se pun in interior, deci nu se vad. E adevarat ? Si cum e cu brackets-urile acelea mobile? Pe care le porti doar noaptea de exemplu. Alea dau rezultate?
Mersi anticipat pentru orice raspuns. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa experienta mea cu ultima masea de minte, si eu recomand scoaterea lor. Cred ca la copii am sa le scot cum apar. In octombrie m-am decis si eu in sfarsit sa mi-o scot (tot de operatie a fost nevoie), dupa ce imi spunea doctorul de cativa ani ca trebuie scoasa. Acum astept sa vad in ce masura e afectata cea de langa ea, mi s-a spus ca in aprox 6 luni vom stii daca o pierd sau nu. Ca sa nu mai spun ca era un chin s-o curat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Nu stiu cum mai e acum igiena dentara in Romania, dar stiu cat timp am fost acolo, ca nu punea nimeni pret pe ea. Si chiar si detartrajul era facut asa, in bataie de joc. Abia dupa ce am ajuns aici am vazut ce inseamna detartraj, si probabil ca daca veneam cu vreo 5-10 ani mai devreme nu aveam probleme cum am acum (nu spun ca nu aveam deloc, dar precis nu era asa avansat). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:55 PM |
|