![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Deci care va sa zica ... eu sunt cea mai fraiera :( Eu dau totul si nu astept nimic in schimb . Pe mine asta ma bucura , sa pot sa dau , sa pot sa ajut , sa fac omul sa se simta bine . [...]Asa ca cea mai sanatoasa strategie e dupa mine sa nu astepti nimic. really? Nu vrei sa fii prietena cu mine? ia da-mi jumate din cat ai acum. vinde casa, masina, si da-mi jumate, nu totul. eu sunt bun, altul ti-ar lua tot. apoi nu astepta nimic in schimb. eu nu-ti pot da nimic. strategie sanatoasa? yep. pentru mine. tipul asta de oameni sunt "prostii", adica lumea, rudele, colegii, apropiatii te categorisesc ca "prost de bun". ei sunt profitorii care nu se dau in spate de la minciuni, inselaciuni, soparlitze. ingerasule, eu am doar o viata. nu consider ca trebuie s-o traiesc macinandu-ma ca lumea ma ia de prost. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:03 AM |
|