![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am un singur frate, putin mai mic decat mine. E tare dus cu capra la raze, dar este un scump, in linii mari.
Ne intelegem bine, acum ca am crescut, fiindca in copilarie erau razboaie in desfasurare zilnic :morideris:. De cand nu mai locuim in aceeasi casa, relatia este vizibil imbunatatita, mergem la cumparaturi impreuna, facem cate o barfa mica la o cafea, ma suna sa vorbim despre afacerea lui sau despre afacerea mea si chiar imi da idei bune uneori, ma suna sa iesim la un club cu baietii lui sau cu fetele mele, imi mai prezinta cate o gagica si-mi cere sa-mi dau cu parerea... :P incredibil de mult ne-am apropiat. Nu am sa neg faptul ca adesea mi-am dorit o sora, sau si o sora ;). Voi cum va intelegi cu fratii sau surorile voastre? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
Un singur frate am...cu 10 ani mai mic ca mine.Parintii mei s-au hotarat cam tarziu sa mai aduca pe lume un copil,sau poate ca nici nu mai aveau de gand...e posibil sa fi fost un "accident" ::).Dar sa fie sanatos,ca de dragoste si rasfat cu siguranta nu duce lipsa.Pentru mine e mai mult decat un frate...l-am crescut si ma simt ca o a doua mama pentru el...si unde mai pui ca sunt si mandra de asta! 8)pentru ca e un copil cu mult bun simt si si destept pe deasupra 8)(a fost de 2 ori consecutiv olimpic national la matematica-clasele V&VI;acum se pregateste pentru olimpiada de fizica.Ii tin pumnii. :aplauze:)Constat ca nu mi-am sacrificat copilaria/adolescenta avand grija de el.Abia astept sa-l vad student!sa fie aici cu mine in Bucuresti sa-l duc prin cluburi( o sa ma certe mama ca-i stric baiatu') :P
...asa mi s-a facut un dor de el... :'( Cred c-am sa sun acasa sa vad ce face. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 08:18 PM |
|