![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am baut dimineata doar cafea neagra.
La pranz am fost la cantina, am vrut sa mananc peste, aveau ton la gratar, dar inca nu era pus la bataie. Dupa vreo 3-5 minute de asteptat am renuntat la el si mi-am luat paste in sos de ciuperci. Inainte am mancat o salata asortata. Dupa-amiaza m-am bagat rau de tot in bile umplute cu rom (de-alea austriece care au si nuca de cocos). Seara, la intrunirea de la firma: un crenvurst cu mustar, un covrig nemtesc, putina pasta-salata de ton si Obatzda, o gogoasa infuriata cu umplutura de mousse de ciocolata. Asta a fost si ramane pe ziua de azi. Cred ca-mi mai fac un ceai, inca nu stiu de care. Voi? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, walpu, de-alea cu papagal, ne-au trimis colegii din Viena doua pungi de cate-un kil fiecare.
Ieri: dimineata cafea neagra, la pranz un mar, apoi sarmalute cu smantana, o portie modesta (le-am avut congelate). Dupa-amiaza o mana de miez de nuca, iar seara doua felii de paine integrala cu nuci, crema de Philadelphia cu rucola si seminte de pin, crema de ton, 3 mini chiftelute cu niste sos de chili, o bucatica de pizza, mozzarella cu rosii cocktail, sunca cruda cu pepene galben, sunca spaniola cruda fara nimic (taiata proaspat de pe cracul de porc care era insurubat intr-o dracie de-aia speciala), doua guri dintr-o gogoasa produsa industrial (mi s-a facut gura patinoar dupa ele, bleah!). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:33 AM |
|