IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Creioane pentru conturarea ochilor, dermatograf, khol, kajal
walpurgik
post Apr 26 2008, 01:47 PM
Post #1

Musafir

Am observat ca tot discutam pe la diverse topicuri despre ele insa nu le-am rezervat nici un loc aparte. Asadar, aici e locul mazgaliciurilor cu care ne conturam ochii artistic.
Eu folosesc diverse marci si culori, in functie de zona ochiului care vine conturata sau potentata.
De regula Helena Rubinstein, kholstyler- black.
Astazi am descoperit un stylo-yeux foarte bun, si anume Chanel waterproof in nuanta expresso, care mi se pare natural la tendintele blondine ale tenului si parului meu.
Sisley folosesc dermatograf khol alb pt interiorul pleoapei si nuanta pruna pt contur.
Culoare frumoasa mi-am luat de la JA-DE, un verde smarald, insa nu pot sa-l laud la rezistenta deloc sau calitatea pigmentului.
Mai am ceva minunatii make up forever, auriu si brotaciu, sunt chiar waterproof, insa sunt niste nuante mai greu de purtat.
Voi dati importanta creioanelor sau folositi numai fard? Cu ce va laudati?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
romi79_2008
post Feb 22 2009, 07:32 AM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Eu mi-am luat velvet rope e mai utilizabil zi de zi, negru, alb, maro, bordo si un kacki, de la Plaza romania-sephora... nici nu mai stiam ca exista aletele in bucuresti, enumerati locatiile sephora care le stiti...sunt magazinele mele preferate din Romania (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
walpurgik   Creioane pentru conturarea ochilor   Apr 26 2008, 01:47 PM
ioannaraluka   Eu nu prea dau importanta (nu prea am ce contura ...   Apr 26 2008, 01:55 PM
sweet_girl   Pentru conturarea ochilor, pleoapa superioara, pre...   Apr 26 2008, 02:02 PM
LostWhispers   Sa zic si eu niste pareri: am MAX FACTOR negru , J...   Apr 26 2008, 02:50 PM
sweet_girl   Mai am si eu o nedumerire existentiala legata tot ...   Apr 26 2008, 04:53 PM
Pink Lemonade  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 08:53 PM