![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Tsumani ai dreptate pe de o parte insa pe de alta nu. Din moment ce nu ai trecut printr-un divortz nu poti sti cum e...cum e sa stai acolo in fatza judacatorului, in fatza celor din sala (tzarani, tigani, infractori etc.), cum iti diseaca relatia...nu shtii cum e cand pleci de acolo...un sentiment ORIBIL de parca te inghite pamantul. Ai senzatia ca nu mai esti tu sau daca esti.. esti un ratat...unul care i-a dezamagit pe cei ce au crezut in tine, unul care s-a dezamagit pe el. :'(
Constati deodata ca ai facut greseli, ca ar fi trebuit sa fii ALTFEL :'( Bianka este indreptatzita sa aiba acest sentiment de frica...si mie mi-ar fi. Dar daca baiatul o iubeshte nu vad de ce isi face atatea probleme. Nu trebuie sa ne gandim tot timpul la ce va fi, important e sa avem curaj sa traim. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:11 AM |
|