![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 21-February 09 Member No.: 5,909 ![]() |
faptul caci am divortat si-am lasat copilul cu tatal lui fara sa vizitez oare la facut sa sufere ?
eu am considerat in acel timp caci l-am last unde are sa primeasca ce este mai bun acum as dori sa-l vad dar imi este frica sa incerc sa-l vad |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Orice copil are nevoie de o mama, de o persoana afectuoasa la care sa gaseasca dragoste si educatie. Un copil care creste fara mama sa, mai ales stiind ca aceasta este in viata ramane cu sechele pentru toata viata. Tu stii mai bine motivele pentru care l'ai lasat la tatal sau dar nu trebuie sa iti fie teama sa'l vizitezi, sa petreci timpul cu copilul tau este o obligatie din partea ta. Copilul tau are nevoie de tine iar lipsa ta in viata lui il va determina sa te judece si sa refuze mai tarziu sa te accepte ca mama.
Da, copilul sufera cand nu are aproape pe mama sa si decat sa nu te aiba deloc in viata sa macar sa aiba putin timp petrecut langa tine. Lasa'l pe el sa decida ce este mai bine pentru el, daca ii face bine sau nu sa il vizitezi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 02:15 AM |
|