![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 21-February 09 Member No.: 5,909 ![]() |
faptul caci am divortat si-am lasat copilul cu tatal lui fara sa vizitez oare la facut sa sufere ?
eu am considerat in acel timp caci l-am last unde are sa primeasca ce este mai bun acum as dori sa-l vad dar imi este frica sa incerc sa-l vad |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kary, orice ni se intimpla este rezultatul actiunilor noastre. Are dreptate Oana cind spune ca un asemenea topic nici nu ar fi trebuit sa existe intr-o societate normala, pentru ca intrebarea este una retorica- ca sa nu ii zic un truism.
Nu o judecam noi pe Daniela, o judeca viata si copilul ei. Nu ne-a cerut ajutorul. Ne-a intrebat doar daca un divort poate distruge un copil. Incidenta numarului copiilor cu probleme care provin din familii destramat fata de incidenta la copiii din familii normale e mult mai mare. Si nu o spun eu, ci statiticile. Eu nu mi-as putea lasa cateii, daramite copilul. IMHO. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 02:12 AM |
|