![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 21-February 09 Member No.: 5,909 ![]() |
faptul caci am divortat si-am lasat copilul cu tatal lui fara sa vizitez oare la facut sa sufere ?
eu am considerat in acel timp caci l-am last unde are sa primeasca ce este mai bun acum as dori sa-l vad dar imi este frica sa incerc sa-l vad |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Poate nu a avut de ales. La asta v-ati gandit?
Eu incerc sa gasesc argumente pentru orice si-mi place sa cred ca am o minte deschisa. O fi bine, o fi rau...Asata ramane de vazut. Daca privim problema obiectiv si nu subiectiv (cum avem tendinta) veti vedea ca argumentele ar putea fi plauzibile si logice. Sper ca timpul petrecut fara a lua legatura cu copilul sa nu fi fost prea lung si ma bucur sa vad ca, macar in ceasul al doisprezecelea, incerca sa remedieze situatia. Fiind vorba de un divort, ma astept sa fi trecut prin chestii urate. Poate avea nevoie de o pauza de toti si de toate...Poate avea o varsta la care nu gandea prea mult... De aceea, ma repet, nu putem generaliza si trebuie sa asteptam mai multe detalii. Bineinteles ca eu, ca mama, nu mi-as lasa copilul pentru nimeni si pentru nimic pe lumea asta. Asta sustin cu tarie ACUM, dar poti sa sti vreodata ce-ti rezerva viata? Poti sa sti ce decizii vor trebui luate? Din pacate, nu. Este usor sa judeci si sa comentezi pe marginea subiectului. Dar daca tu ai fi cea care ai trece prin asta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:30 AM |
|