![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Dimineata doar o cafea si un croissant ...pe fuga.
La pranz o felie de jambon si niste taboulé. Seara o felie de pizza si doua prajituri cu ciocolata. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ce idee buna, abia acum am vazut topicul. De mult mi-am promis ca imi notez in fiecare zi ce mananc, pentru ca am impresia ca mananc prea putin in unele zile, alta data prea mult si prea dezordonat din cauza programului, si am zis ca daca la sfarsitul zilei imi notez si vad ce am mancat ma sperii si o sa fiu iarasi mai atenta. Mananc cat de cat sanatos, si in ultimii ani chiar am fost atenta sa mananc 3 mese pe zi, si sa incerc sa ordonez mesele, dar anul acesta, defapt din octombrie anul trecut mi-a fost dat peste cap foarte tare programul.
Dimineata 7:00: -ceai de tei+ o felie de paine cu branza+ 1 banana Gustare: cateva feliute de chec facuti in casa pe care le-am luat cu mine+ 0,5L apa plata Pranz 16:00: cartofi natur cu pulpa de pui + fasole verde Gustare: o gogoasa cu gem (tot facuti in casa) Cina: - |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:31 AM |
|