![]() |
![]() |
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Elle_ni acum astept raspunsul tau ;) . A avut 3kg 700 cand l-a nascut... a fost grasut :fluierat: Acum ce zici e gras? Ma rog...nu neaparat tu chiar va rog sa-mi raspundeti ca sunt foarte curioasa :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Salutare mamici! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Inainte de a incepe sa vorbim vreau sa va zic urmatoarele: la cel mai mica chestie care vi se pare suspecta la bebelusul vostru mergeti la doctor. La al meu mi s-a parut intr-o zi ca are cuculetul umflat, dar restul lumii zicea ca am eu probleme. Nu m-am luat dupa ei si am fost la medic, avea fimoza. Noroc ca am dat peste un doctor bun si ne-a zis sa incercam intai ceai de musetel si rivanol si abia apoi la cutit daca nu trece. Acum bebe e ok si speram sa nu mai avem probleme. Daca apar chestii gen temperatura sau mai stiu eu ce, nu tratati acasa, mergeti la doctor. O prietena a noastra avea fata temperatura 39 si ea vroia sa ii dea nurofen ca sigur ii scade, ca se poate sa fie de la dinti. Cred ca face saptamana de cand e internata cu fata. Deci nu e de joaca. Sper ca ati inteles si ce am scris si cer scuze daca stiati toate acestea, dar m-am gandit ca e mai bine sa repetam de zeci de ori astfel incat sa nu uitam cand intram in panica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 09:56 PM |
|