![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Althe, Roxi, Martha si celelalte proaspete mamici va asteptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O supa pe care o adora fata mea era cea de carne de gaina, faceam totul (carne + legume) un piure mai curgator si manca o cana intreaga deci vreo 200-250 ml si cerealele de la Nestle ii placeau tare, tot asa cate-o cana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Noi facem maine 5 luni si pana ieri nu i-am dat decat suc de portocale, dupa care este innebunit. Ieri am incercat si cerealele Milupa pentru 4 luni, cu mar si morcov si i-au placut mult. Saptamana viitoare as incerca si supita. Pediatra mi-a zis ca nu-i nevoie de diversificare pana la 6 luni iar doctorita de familie mi-a zis fara supa pana la 5 luni jumate. Cereale nu i-as mai da ca am inteles ca ingrasa si deja e cam maricel. Chiar nu stiu ce sa fac. Daca o sa-mi accepte supa cred ca o sa renunt la cereale (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
This post has been edited by Altheea: Mar 3 2009, 11:59 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:39 AM |
|