![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am observat ca tot discutam pe la diverse topicuri despre ele insa nu le-am rezervat nici un loc aparte. Asadar, aici e locul mazgaliciurilor cu care ne conturam ochii artistic.
Eu folosesc diverse marci si culori, in functie de zona ochiului care vine conturata sau potentata. De regula Helena Rubinstein, kholstyler- black. Astazi am descoperit un stylo-yeux foarte bun, si anume Chanel waterproof in nuanta expresso, care mi se pare natural la tendintele blondine ale tenului si parului meu. Sisley folosesc dermatograf khol alb pt interiorul pleoapei si nuanta pruna pt contur. Culoare frumoasa mi-am luat de la JA-DE, un verde smarald, insa nu pot sa-l laud la rezistenta deloc sau calitatea pigmentului. Mai am ceva minunatii make up forever, auriu si brotaciu, sunt chiar waterproof, insa sunt niste nuante mai greu de purtat. Voi dati importanta creioanelor sau folositi numai fard? Cu ce va laudati? |
|
|
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din ce am folosit eu pana acum, creioanele Urban Decay sunt cele mai bune. Ieri m-am dat cu creionul negru si a rezistat peste 13 ore. S-a intins foarte foarte putin. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Revlon Colorstay e acum pe locul 2.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:35 PM |
|