![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Dragele mele, fac parte din cele patite: avocati, judecator, tiganie, tot tacamul...N-am murit din asta si daca am avut un regret a fost acela ca relatia dintre noi nu a fost ceea ce parea sa fie, viata mea nu a fost asa cum mi-am dorit-o, el n-a fost omul care am crezut candva ca este....Da, dupa ani de singuratate a aparut si un "el" in viata mea cu care, ca si Bianca, am locuit impreuna cativa ani, cu care discutasem de casatorie, dar nu aveam curaj sa fac din nou acest pas. Da, cand te arzi cu supa sufli si in iaurt....Pana la un moment dat cand am considerat ca totusi ar fi bine sa ne casatorim, iar atunci, de teama sa nu dau inapoi, am zis: acum sau niciodata! Ce-o fi o fi, si daca imi e dat sa ajung din nou prin tribunale, macar de data asta stiu care e mersul....Ne-am casatorit, am avut si zile bune si mai putin bune, ca in orice casnicie, dar nu regret, dupa atatia ani, si sper ca nu voi regreta nici de acum inainte. Si mai e ceva: pe masura ce trec anii tot mai mult simt, si mai profund, ca el este cel langa care voi imbatrani, langa care imi voi creste nepotii...Acum cativa ani imi era frica sa ma gandesc la ce va fi, acum nu-mi mai este....Am facut un pas pe care nu-l regret, desi l-am facut bajbaind....
Lasa frica la o parte ca risti sa strici o relatie buna si de viitor....Nu te mai gandi la ceea ce a fost in tribunal, ce inseamna un divort...Nu inseamna ca daca ai divortat o data, o vei face inca o data, si chiar daca ar fi sa se mai intample, ai supravietuit o data, o vei face si a doua oara. Tsunami are dreptate, nu o foaie de hartie leaga doi oameni, ci relatia dintre ei, sentimentele pe care le au unul fata de celalalt... Daca il iubesti cu adevarat, daca va intelegeti bine, nu-i strica bucuria serii de Craciun si mai ales nu strica o relatie frumoasa si sincera pentru o teama nejustificata...Nu fa ca in povestea cu drobul de sare.... Capul sus, sa fie intr-un ceas bun (daca este "acel" inel) si gandeste-te ca acum ar trebui sa simti farmecul a tot ceea ce inseamna acel inel, nu frica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:33 PM |
|