![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tsunnamelu m-ai inteles gresit , dar nici o problema , nu esti singurul ,exprimarea mea a fost cam vaga ce-i drept.
Eu nu ma refeream sub nici o forma la chestii materiale , si nici gand sa fiu eu aia pe care o iau altii de fraiera ( cateodata poate , mi se mai intampla ) Eu ma refeream la urmatoarea situatie : Tu vii la mine si imi spui : angeldust am nevoie de ajutorul tau in cutare privinta , iar eu chiar nu pot sub nici o forma sa te ajut in situatia data.Iar tu incepi sa imi reprosezi ca uite tu nu poti dar eu te-am ajutat acolo si acolo. Iar eu vin si iti spun: Helloooooo! M-ai ajutat acolo si acolo pentru ca asa ai vrut tu nu ca sa ma constrangi sa iti fac acum favoruri pe care eu nu imi doresc sa ti le fac. Intelegi ideea vijelie? Si cu completarea ca eu una nu ma supar pe un prieten care nu poate sa faca ceva pentru mine daca chiar nu poate sau ma rog , contravine cu ideile si principiile lui.Nu o sa-l "tin minte" cum fac altii si data viitoare cand are nevoie de ceva ii intorc si eu spatele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:41 PM |
|