![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am umplut anul asta jardinierele cu muscate atarnatoare rosii, muscate batute roz si albe (normale, care cresc in sus) si 3 petunii: una alba, una mov si una mov cu marginile albe.
Muscatele mi se par frumoase, infloresc tot sezonul, dar e si munca cu ele, trebuie culese florile uscate zilnic si nu-s putine. Voi ce flori va puneti pe balcon? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca atunci iti povestesc numai din fata casei nu si din dos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
in fata s-a topit se pregatesc plantele sa iasa, la noi au fost 10 grade. Hai ca-s plina de vesti bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) doctoressa eu pt terase ador muscatele curgatoare. Le-am tot variat cu petunii, petunii curgatoare, fel de fel de combinatii, muscate de toate culorile, pana la urma la muscatele curgatoare m-am oprit ca ai flori mult mult timp pana toamna tarziu, a pus kalua o poza superba pe undeva, eu am avut unele ciclam cursese vreo 50cm |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:36 PM |
|