![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Bianca draga (ca sa vezi coincidenta, si eu tot o Bianca sunt ;) ) nu stiu care este situatia ta... Eu aveam un copil, el doi. Greu m-am hotarat si eu; de cate ori m-a cerut in casatorie l-am refuzat, sub fel si fel de pretexte, cu toate ca imi doream sa fim impreuna. Teama de viitor era si mai mare la mine, gandeste-te ca erau amestecati trei copii... Nici eu nu vad casatoria ca pe o gluma sau o joaca, dar daca ti-l doresti cu adevarat, daca simti ca el este acela, nu lasa teama sa se amestece intre voi. Traiesti o viata intreaga langa un om si tot mai descoperi cate ceva nou, tot te mai surprinde cu cate ceva, asa ca...Si poate ca de fapt asta este tot farmecul, nu?Hotararea asta numai tu o poti lua, tu si cu el, dar teama asta pe care o descrii nu mi se pare justificata. Sau poate este, dar de moment, mai mult creata de emotia "evenimentului".
Eu iti doresc sa iei hotararea cea buna pana la urma, dar gandeste-te bine; ar fi pacat sa pierzi un om bun, numai din cauza ca ai avut unul "rau".... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:57 PM |
|