![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Hai sa va spun eu o intamplare trista rau:un prieten de-al meu in vrasta de 27 de ani a baut coca cola aproape 2 ani de zile fara sa mai bea si apa.Povestea ca aproape un an nu s-a atins de apa.De aici au rezultat dureri groaznice de stomac,care au dus la ulcer si de la ulcer la cancer.Anul trecut in septembrie a murit. :(. A fost groaznic pt toata lumea.Nu vreau sa sperii pe nimeni numai ca pe mine m-a marcat f tare.
Eu beau cola light da f rar mai ales decand manac conform Montignac.Sper sa reusesc intr-o zi sa nu mai beau deloc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:16 AM |
|