![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am umplut anul asta jardinierele cu muscate atarnatoare rosii, muscate batute roz si albe (normale, care cresc in sus) si 3 petunii: una alba, una mov si una mov cu marginile albe.
Muscatele mi se par frumoase, infloresc tot sezonul, dar e si munca cu ele, trebuie culese florile uscate zilnic si nu-s putine. Voi ce flori va puneti pe balcon? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Wise, prima poate fi o specie de Chlorophytum sau Dracaena... dar nu-i vad tulpina caci e ascunsa de o frunza... depinde si cat de subtiri sunt frunzele. Ambele specii se preteaza ca plante de balcon. Clorophytum pare insa mai spectaculoasa pentru ca se cultiva suspendata si produce puiuti ce atarna pe fire subtiri de tulpina...
Momentan ghivecele sunt potrivite ca marime, dar pentru ca vremea se va incalzi cat de curand, si vor avea nevoie de udari abundente, este bine sa le schimbi ghivecele cu unele un pic mai mari... dar nu exagerate. Ghivecele mai mari retin mai mult apa, deci vor avea nevoie de udari rare... in functie de marimea ghiveciului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:34 PM |
|