![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am umplut anul asta jardinierele cu muscate atarnatoare rosii, muscate batute roz si albe (normale, care cresc in sus) si 3 petunii: una alba, una mov si una mov cu marginile albe.
Muscatele mi se par frumoase, infloresc tot sezonul, dar e si munca cu ele, trebuie culese florile uscate zilnic si nu-s putine. Voi ce flori va puneti pe balcon? |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult!
Prima este...cred....Chlorophytum. Este exact asa cum ai descris-o tu, adica produce puiuti care stau suspendati de fire subtiri de tulpina. Am acasa acelasi fel, doar ca frunzele sunt un verde uni. Imi plac fiindca se inmultesc repede, nu sunt pretentioase si adora lumina soarelui. Cea de acasa face niste floricele mici albe. Sper sa faca si acestea flori. Ghivece am, doar ca trebuie sa mai cumpar o punga de pamant. Astazi, de curiozitate, am taiat cateva crengute din bradutii aceia. Intradevar, sunt inca verzi in interior, asa ca maine voi cumpara o punga de pamant pentru brazi si ii bibilesc putin, sa vedem ce rezultat obtin. Sper sa-si revina cat mai curand. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:08 PM |
|