![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 19-March 09 Member No.: 6,126 ![]() |
Buna!
As avea si eu nevoie de un sfat, va rog. Am citit pe acest topic si am vazut ca va pricepeti la parfumuri. Vreau sa-mi cumpar si eu un parfum fain, dar nu prea stiu ce sa incerc, ca sunt atat de multe... As vrea un parfum care sa poata fi purtat in orice moment al zilei, la tinute casual si nu as vrea sa fie dulce. Mentionez ca am varsta de 27 de ani. Daca puteti sa-mi spuneti cam ce parfumuri as putea sa incerc... Multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Eu clar nu am nici o noima cand imi aleg un parfum, mi s-a intamplat sa imi iau un parfum doar pentru ca mi-a placut cum mirosea la o prietena (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) . Acum am si imi plac:
- Angel by Thierry Mugler - Midnight Poison by Dior - The First Fragrance by Lolita Lempicka - 212 Sexy by Carolina Herrera - Sweet Darling (din seria de parfumuri semnate Ms. Minogue). Nici nu stiu ce au in comun, poate doar ca sunt intense si dulci (exceptand 212, care e un pic mai diferit de celelalte). Din seria alegerilor gresite fac parte Armani Code si Very Irresistible by Givenchy. Folosindu-le de cateva ori am realizat ca nu mi se potrivesc deloc. Iar cand sunt intr-un magazin de parfumuri ma simt pierduta complet, parca imi plac toate si in acelasi timp nu ma atrage nici unul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:28 AM |
|