![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca credeti ca lipseste ceva, ca e nevoie de o sectiune noua, ca v-ar placea sa existe ceva in plus pe forum, spuneti !
Daca este posibil, dorinta va va fi implinita cu cel mai mare drag ! Oricare dintre noi poate deschide un subiect de discutie sau un sondaj ! |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE As vrea sa cred ca aici, pe acest forum moderatorii sunt OBIECTIVI. Mai precis...nu am vazut ca alte persoane sa fie atentionate in afara de mine si albinutza...sincer.Sunt destule cele care folosesc un limbaj trivial si...nimic. Una peste alta...nu vad prea mare deosebirea intre eva si acest forum. :'( au fost atentionari, au fost si nume de topicuri modificate, si postari editate (eu cel putin am facut asta pt mai multe persoane), am inchis si topicuri "in dublu". nu are nimeni nimic cu tine in mod special :) . daca observi si alte fete care folosesc un limbaj mai colorat si care deranjeaza, oricare dintre moderatori poate fi anuntat pe PM ca sa corectam micile probleme. fara sa se supere nimeni 8). vorbim pe PM - daca vrei - mai multe. ca sa nu monopolizam discutia aici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:36 PM |
|