![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Buna tuturor. Eu am avut un weekend extrem de incarcat, cu vizite mai aproape si mai departe de casa. Aseara am fost si in oras, iar azi m-am trezit la 1. Acum mi-am facut unghiile, cam stangaci, e drept, dar daca tot mi-am luat oja. Ma asteapta o saptamana super incarcata, nici nu vreau sa ma gandesc. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am fost oleaca prin imprejurimi, si cand am venit acasa, am venit chitita sa fac acea tarta, pentru ca am recuperat instrumentul de agitat oua. Si ma apuuucc, numai ca oole nu vroiau neam sa se umfle si sa se intareasca! Si nu numai ca nu vroiau. Nici nu au facut-o.Asa ca am continua asa. Acum e la cuptor, si imi lasa impresia ca se umfla oleaca! Cum o scot, fac o baita si nani scrie pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:21 PM |
|