![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Buna tuturor. Eu am avut un weekend extrem de incarcat, cu vizite mai aproape si mai departe de casa. Aseara am fost si in oras, iar azi m-am trezit la 1. Acum mi-am facut unghiile, cam stangaci, e drept, dar daca tot mi-am luat oja. Ma asteapta o saptamana super incarcata, nici nu vreau sa ma gandesc. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.
|
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna
Am ajuns si eu acasuca, sunt franta de oboseala dar a meritat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Exceptand faptul ca lacul a fost o incantare chiar si fara sa'l intalnesc pe Georgica ( dar am lasat vorba la un chelner de la un restaurant de pe lac sa'l salute din partea Kaluai si a Doctoresei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )...m-am certat si iubit cu o lebada si surorile ei(pun maine poze) si ne-am bucurat foarte mult de o mini aventura la 1100 m altitudine unde inca se gasesc mormane de zapada dar si colturi de munte pline de ghiocei ( pun si cu asta maine poze) . A fost super si chiar aveam nevoie...Sa ma repet iar si sa spun ca pur si simplu il iubesc pe al meu?! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:40 PM |
|