IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
deedee29
post Mar 22 2009, 10:11 PM
Post #1

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Buna tuturor. Eu am avut un weekend extrem de incarcat, cu vizite mai aproape si mai departe de casa. Aseara am fost si in oras, iar azi m-am trezit la 1. Acum mi-am facut unghiile, cam stangaci, e drept, dar daca tot mi-am luat oja. Ma asteapta o saptamana super incarcata, nici nu vreau sa ma gandesc. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Mar 23 2009, 12:22 AM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

In Ara mea tropaie hormonii. Are gestatie falsa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2009, 12:49 PM
Post #3

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Maàt @ Mar 23 2009, 12:22 AM) *
In Ara mea tropaie hormonii. Are gestatie falsa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

QUOTE(pescarush @ Mar 23 2009, 04:30 AM) *
Cum adica, Di? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum aud prima data de asa ceva. Sper sa treceti repede peste asta, ca-mi inchipui ca nu e o bucurie.

Ara a inceput de joi seara sa pimbe jucarelele in gura si sa scinceasca, nu a mincat mai nimic nici joi seara, vineri foarte putin, simbata extrem de putin, ieri am fost la medic si a intepat-o: vitamine, calciu, antispastice si alte chestii ca era destul de deshidratata. Isi rascoleste intr-o veselie culcusurile, noi ii aseza m frumos cearsafurile peste pernele ei si paturicilie, ea le face varza. Si latra afara orice catel vede Isi protejeaza"puii" din capul ei. Iubeste jucarelele, le pupa, le muta, scinceste linga ele...
Bine, si Boni face asta, "cloceste" mingiile... Si Judy a facut-o..

+Quote Post

Posts in this topic
deedee29   eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI   Mar 22 2009, 10:11 PM
albinuza   Buna seara! Am fost oleaca prin imprejurimi, s...   Mar 22 2009, 10:18 PM
kary_pink   Seara buna Am ajuns si eu acasuca, sunt franta de...   Mar 23 2009, 12:06 AM
Maàt   In Ara mea tropaie hormonii. Are Mar 23 2009, 12:22 AM
Maàt  

Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 03:44 PM