![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 23-March 09 Member No.: 6,150 ![]() |
buna ziua tuturor
as avea nevoie de un sfat sau mai bine zis de o parere va rog mult am 23 de ani si in fiecare luna mi-a venit menstruatia normal la 28-29 de zile. ultima oara am avut in 4 martie iar dupa 2 saptamani parca mi-ar fi venit din nou ciclul si ma tine de o saptamana (si menstruatia ma tine cam 7 zile) ceea ce mi se pare ciudat este ca dupa 2 saptamani mi-a venit din nou si mai ciudat ca mi-a aparut chiar dupa o partida de sex. nu stiu ce poate fi dar ma nelinisteste. ati fost careva in vreo situatie asemanatoare ? ajutati-ma cu o parere cam ce ar putea fi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Orice femeie care prezinta simptomele de mai jos
- singerari intermenstruale, _singerari dupa contact sexual, singerari in menopauza sau cu leziuni ale colului uterin este eligibila pentru un test citologic in orice moment, indiferent de data ultimului test efectuat. Mai trebuie spus ca testele pentru depistarea cancerului de col uterin se fac la toate cabinetele medicale ginecologice si in cabinetele ginecologice din policlinici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:48 AM |
|