![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Ca sa nu ne bagam peste alte topicuri, l-am deschis p-asta! :)
Ia spuneti, ce produse ati folosit si v-au facut bine? Sau de ce nu, ce ati cumparat si ati dat banii degeaba. Eu una ma bazez pe parerile voastre si de multe ori bine am facut...... :aplauze: Si incep eu dar cu o intrebare :P: foloseste cineva perlele autobronzante de la Body Shop? Sunt hipoalergenice, noncomedogene, iti ofera o culoare placuta? M-am dus zilele trecute la un magazin BS si intreb pe una dintre vanzatoare ce am insiruit mai sus. La care ea imi spune zambitoare ca nu stie.... Pai daca nici ea nu stie, atunci cine stie ?????? :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Eu am o obsesie pt crema Pur Blanca de la Avon. Are un miros suuuupeer delicios si face pielea super fina. Fara ea nu pot trai si imi cumpar cate 2-3 deodata sa fiu sigura ca nu raman fara (obsesie e putin spus , nu? ::) ). Celelalte produse Pur Blanca nu-mi plac deloc (parfum, gel dus, deodorant). Sunt foarte multumita si de lotiunea de corp Dove Silk (parca asa se num). Si mai am o obsesie: luciul de buze Mozaic, tot de la Avon (asta e sg luciu de buze de la ei care-mi place si e intr-adevar foarte bun).
Si cele de la Elmiplant sunt super bune (demachiantul Bioten vb pe limba mea) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:21 PM |
|