![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De multe ori e bine ca pe langa medicatia alopata ce o primim de la doctor sa mai stim si cate un "leac babesc".
Spre exemplu eu sunt acum moarta de racita, antibiotice nu pot sa iau decat in cazuri extreme si prin urmare ma intereseaza ceva leacuri "naturiste". Pana una alta bag la ceaiuri cu miere si lamaie si astept sa imi dati vreo idee, pentru ca musai trebuie sa imi treaca in cel mai scurt timp posibil. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
De curand am gasit si eu pe net un leac testat si eficient mi s-a parut mie pt. nas infundat. Un vas d-ala de aromoterapie in care pui 4 picaturi ulei esential de menta si ulei esential de pin, 3 picaturi de ulei esential de lavanda si 7 picaturi de ulei esential de eucalipt. Eu nu-l suport p-ala de eucalipt asa ca am gasit la farmacie d-ala de Fares pt. gripa si raceala si am pus si din ala 3 picaturi. Inhalezi sau stai aproape de vasul ala de aromoterapie. Daca ti se pare prea puternic pui si putina apa ca sa mai diluezi amestecul. Poti face si baie cu uleiurile astea da' putine picaturi din fiecare (scrie in prospect la fiecare ulei cate picaturi), puse exact in mom. in care te bagi in baie si stai max. 10 min, pt. ca apoi incepe sa te manance pielea.
This post has been edited by Master of Norules: Mar 24 2009, 10:19 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:47 AM |
|