![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si eu o supa crema de ardei cu naut (o parte din naut se pune in blender si face parte din lichidul cremos, o parte se lasa boabe). Buna ea, dar nu m-a dat pe spate. Eu oricum nu le prea am cu supele, mananc max. de 10 ori pe an supica.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Dragele mele ,
Sunt cam scumpa la vedere insa nu am renuntat la MM Am o reteta ardeleneasca de ciorba de salata pe care v-o recomand cu mare caldura Se face si usor si este delicioasa: Salata (cu cat mai multa cu atat mai buna ciorba) ulei de masline - max 3 linguri lapte degresat 1% ou (se poate si fara ou) otet sau bors Se spala salata - si se taie marunt La fel usturoiul sau leurda (primavara) si se taie marunt se pun la calit impreuna - salata cu usturoiul si un praf de sare cand s-a inmuiat se adauga apa si se fierbe pana ce salata se inmoaie se adauga otet sau bors dupa gust si se adauga albusul de la ou se ia de pe foc si se lasa putin la odihna separat galbenusul se amesteca cu lapte - o cana sau 2 si se adauga peste ciorba cand se serveste se poate rade parmezan sau cascaval in farfurie Pofta buna!! Sa aveti o zi frumoasa separat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:21 PM |
|