![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tineti post?
Ce inseamna pentru voi perioada de post? Adica practic, nu teorii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce tineti post? Eu sunt catolica, postul alimentar oricum nu e asa strict ca la ortodocsi, totusi nu-l tin. In Germania mai este un obicei: sa postesti de la un anumit aliment (de ex. dulciuri sau alcool), fiecare cum vrea. O colega ai carei bunici locuiesc intr-un sat uitat de lume in Croatia imi povestea ca acolo este mai important postul decat Pastele sau Craciunul si ca este tinut de toata lumea foarte strict. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 23-March 09 From: Timisoara Member No.: 6,148 ![]() |
Vroiam si eu sa spun ca desi tatal meu se considera ateu si mama e reformata, deci nicicare nu tine post....eu n-am simtit nevoia sa fiu ca ei......si nu m-am simtit cu nimic mai prejos daca eu tineam post si gandeam altfel decat ceilalti din familia mea....dimpotriva, ma simteam chiar mai bine, mai putin incarcata cu toate poverile lumesti. Si pana la urma au reusit si ei sa accepte ca asta e "calea" mea (si macar tata nu ma mai considera..... "renegata" cum facea inainte pentru ca nu gandeam ca el si credeam in Dumnezeu)
Si da....tine de alegerea personala....dar odata ce ai incercat si ai vazut ca devii un om mai bun...... mie cel putin nu imi mai vine sa procedez altfel... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:17 AM |
|