![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 23-March 09 From: Timisoara Member No.: 6,148 ![]() |
eu de cola m-am lecuit acum un an....cand mi-a pus capac o lipsa de calciu de nu mai puteam sa dorm noaptea din cauza crampelor musculare....atunci nu mancam nimic pana seara si beam numai cola...... N-am idee cum a putut sa-mi suporte organismul chestia asta pana atunci..... Plus ca a inceput sa-mi bata inima aiurea.....
Si de atunci am dat-o pe sucul de rosii..... vechea mea iubire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..... ori sub forma de bulion, facut de mama acasa, ori daca e din comert...sa fie fara zahar si alte chestii adaugate (cel pe care-l cumpar cel mai des stiu ca e natural, pentru ca daca nu-l tin in frigider dupa ce-l deschid, in maxim 24 de ore se strica) Si pe langa asta beau ceaiuri cu cisterna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ......si multa apa (minerala sau de la fantana) in care mai pun si lamaie (imi plac acriturile) Cola nu o mai suport, mi se face mai sete dupa cce beau cateva guri si nu ma simt bine de la ea......In schimb prietenul meu nu se prea lasa convins sa n-o mai bea....cand mergem la cumparaturi impreuna.....mai accepta sa iau eu alt suc, dar cand e singur, tot sticla de cola e in top (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:13 AM |
|