![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-March 09 Member No.: 6,180 ![]() |
Buna! Am fobie sociala si atacuri de panica de cand ma stiu, am 21 de ani si sunt din Timisoara. Stiu
ca "unicul" tratament este psihoterapia..dar aia n-as face, niciodata, mai bine mor. Cred ca sunt o combinatie foarte nociva..am fobie, am mandrie, si o doza de antisocial.. adica nu m-as duce la "dusman" sa cer ajutor..Daca cineva crede ca ma poate ajuta, sau are aceeasi problema si vrea sa vorbim..sa ma contacteze pe - editat- Imi pare rau de problema ta, DAR discutiile se poarta pe forum- sintem un forum, nu un site de dat anunturi. Daca faceau toti userii ca tine, era jale This post has been edited by Maàt: Mar 28 2009, 01:33 AM
Reason for edit: editat- discutiile se poarta pe forum- sintemun forum, nu un site de dat anunturi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:26 AM |
|