IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> MLM-uri si tot ce tine de distributia produselor lor, Despre MLM -uri ca afacere proprie, NU pentru anunturi sau racolare de
angeldust
post Mar 30 2009, 10:31 AM
Post #1

Musafir

QUOTE(Maàt @ Mar 30 2009, 07:00 AM) *
Sorry, pentru mine produsele vindute prin MLM uri sint BANATE exact de-aia.
A fost o vreme cund mi-am cumparat produse de la avon d exemplu si nu am fost multumita.
Este o vreme cind indiferent unde ma duc, vreo 50% dintre cunostinte incearca ca imi bage pe git sa cumpar tot felul de chestii. Derergenti, cosmetice avom, mavon samd.
Iaca de-aia nu le mai suport! Daca vreau ceva, stiu unde si cum sa gasesc un reprezentant MLM, dar nu ma mai asfixiati!
Singura exceptie:oriflame.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai Di ca ai fost simpatica, io nu inteleg cum vine asta "nu mai suport nici un MLM, singura exceptie : Oriflame" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu vreau sa intru acum in polemici, dar mie Oriflame si Avon mi se par una si aceeasi mancare de peste. Ba parca avonu sunt oleaca mai bune si baga produse noi mai des. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Mar 30 2009, 11:11 AM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Aaaa, for ever... O prietena... Vine cu iubitul la noi in vizita intr-o simbata, sa vedem un film si sa mincam pizza, ca doua cupluri tinere. Sa mai vorbim, noi, fetele,, baietii sa se joace un joc cumparat de dl maat si sa faca schimb de impresii la nu`s ce echipe de fotbal, masini, samd....
Iubitul prietenie mele a venit insa cu tot cu gentoiul de prezentare de la Forever, desi nu ii ceruse nimeni asa ceva. M-am simtit foarte prost, toata treaba fost complet de-aiurea, nu mai vorbea nimeni in afara de el, ii turuia gura de ne ametise.
Dl maat era exasperat, prietena mea se simtea prost... asa de naspa a fost si de agasant tipul, incit nu m-am putut abtine si l-am intrebat daca a venit sa petrecem frumos o seara impreuna sau sa-mi bage pe git chestii...
O alta vecina cu catel cu care ne intilnim des e distribuitoare la alt meleme,aloe vera. De cite ori ma vede incepe cu produsele ei minune si io nu stiu cum sa fug mai repede!
Bafta mea, oi fi avind moaca de fraiera!
Pe scurt: eu am parte de melemeuri de cel putin 3 ori pe saptamina, in diverse circumstante... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
A, uitasem!!! Femeia de serviciu de la blocul unde stau distribuie avoane la toata scara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum ma vede, cum incepe, cum i-o tai!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
angeldust   MLM-uri si tot ce tine de distributia produselor lor   Mar 30 2009, 10:31 AM
Maàt   Mai, mie mi s-a acrit. Unde ma duc , unde ma intor...   Mar 30 2009, 10:44 AM
angeldust   :lol: Groaznic Di, io nu am avut niciodata treaba ...   Mar 30 2009, 11:01 AM
Maàt   Aaaa, for ever... O prietena... Vine cu iubitul la...   Mar 30 2009, 11:11 AM
angeldust   Ahh stai ca mi-am amintit, ca o prietena de-a mea ...   Mar 30 2009, 11:15 AM
Maàt   Mie mi s-a acrit, de cite ori aud de vreun melemeu...   Mar 30 2009, 11:17 AM
dianapopescu22  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:03 PM