![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorry, pentru mine produsele vindute prin MLM uri sint BANATE exact de-aia. A fost o vreme cund mi-am cumparat produse de la avon d exemplu si nu am fost multumita. Este o vreme cind indiferent unde ma duc, vreo 50% dintre cunostinte incearca ca imi bage pe git sa cumpar tot felul de chestii. Derergenti, cosmetice avom, mavon samd. Iaca de-aia nu le mai suport! Daca vreau ceva, stiu unde si cum sa gasesc un reprezentant MLM, dar nu ma mai asfixiati! Singura exceptie:oriflame. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai Di ca ai fost simpatica, io nu inteleg cum vine asta "nu mai suport nici un MLM, singura exceptie : Oriflame" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu vreau sa intru acum in polemici, dar mie Oriflame si Avon mi se par una si aceeasi mancare de peste. Ba parca avonu sunt oleaca mai bune si baga produse noi mai des. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Eu am distribuitoarea de avoane in casa, mica afacerista a familiei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cum ii vin cataloagele unul aterizeaza la mine! Mai comand asa...cate o oja ceva, sa-i fac si ei safteaua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cat despre Amway, aveam o tanti care ma suna la 2 saptamani sa-mi spuna ce a mai aparut, sa ma cheme la prezentari etc. Adevarul ca ma atrageau unelel produse, vitaminele in special, si sa scap de gura ei m-am inscris. Dar nu sa vand, ca nu sunt in stare sa vand nimic, ci sa-mi iau strict ce vreau, cand vreau. Faceam comenzille pe net, cu parola mea, cand vroiam. De fapt, a fost o singura comanda. Asa....Credeti ca am scapat de gura ei? Naaaah, ma suna la fel de des sa ma intrebe :Auzi, draga? Nu bagi si tu nimic in cos luna asta??? Adica avea acces sa vada ce comand eu si cand? Plus ca-mi cerea insitent numerele prietenelor mele sa le sune! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cica sa adune nu stiu cate persoane sub mine sa ajung la nush'ce nivel si bla bla. Bineinteles ca n-am dat niciun numar de telefon, nu ma interesa niciun nivel, eu vroiam doar vitamine! Pentru ca asa te racoleaza...hai draga, fa-ti contul tau sa ti le iei cu discount. Si apoi te innebunesc sa le mai aduci persoane. Mi-am bagat picioarele rapid! Maat, faza aia a fost penibila tare. Unii ajung atat de obsedati sa-si vada produsele incat depasesc orice limita! Imi pare rau pentru prietena ta, o sa ajunga sa-i fie teama sa-l mai mearga undeva cu tipul ala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 04:23 PM |
|