![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
M am gandit sa fac un topic nou, altul decat cel cu cremele de ochi deoarece nu stiu cum sa scap de cearcani si ma gandeam ca cineva trebuie sa fi reusit. Am niste super mega cearcane ( sau cel putin asa le vad yo) de pe la vreo 10 ani... chit ca dorm bine sau nu .... bine am avut si perioade in care se mai duc, dar nu de tot . Asa ca deca exista solutii, help pls
pup`s & hugs |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mirela Vescan: Se spune ca daca o femeie s-ar masa 2 minute pe zi in jurul ochilor nu ar face riduri niciodata ». Indiferent de tipul de ten pe care-l are o femeie (uscat, gras, mixt, etc) pielea din jurul ochilor este intotdeauna sensibila si predispusa deshidratarii si formarii ridurilor. Fardul corector anticearcan este foarte bun, el fiind un fond de ten mai concentrat si mai emolient, insa este folosit mai mult pentru nivelarea estetica a diferentelor de pigment prezente in zona cearcanelor. Pentru a trata cu seriozitate zona ochilor ar trebui aplicate seara – alternativ- vitaminele A si E. Deasemenea, dimineata si seara pielea din jurul ochilor trebuie masta cu o crema grasa Aplicaţi pe ochi comprese calduţe cu infuzie din ceai de albastrele; seara, dupa o demachiere amanunţita, se vor aplica pe pleoape compresele calduţe timp de zece minute – pentru inceput o data la doua zile apoi se va rari tratamentul pana la o saptamana.
Prbolema mea e ca cearcanele mi-au ajuns pina la genunchi. Imi fac lista astazi de cumparaturi, arat oribil cu ele si nu e o solutie mascarea. I plus am citit ca si ficatul obosit si problemele a rinichi pot fi o cauza importanta... Cine se duce la Sephora ma poate ajuta cu un hylexin? Ca ma indoiesc ca o gasesc la Craiova. O sa il caut totusi astazi. A, pentru exemplificare: (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/cearcane2.jpg) Cred ca fotografia e mai mult decit elocventa ca sa va dati seama cu ce ma confrunt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:31 AM |
|