![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru cele care au un cont la raiffeisen si au primit in seara aceasta un email prin care sint rugate sa isi acceseze contul de ebanking.
Sub nici o forma NU dati curs acestei invitatii. Este o tentativa de phishing prin care escroci romani incearca sa va fure datele si banii! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Mda ,si eu primesc in jur de 3-4 mail-uri de genul asta de la diverse adrese de mail asemanatoare Raiffeisen.Azi am primit unul culmea de la online- at -rzb.ro !! Adica o interfata.Am contactat telefonic banca si m-au rugat frumos sa le trimit cumva mail-ul (nu am putut forwarda mailul pt ca respectivul este in block list) caci nu au mai avut sesizari asemanatoare,si le-asi fi de mare folos daca le-asi face cunoscut mesajul.Am facut print screen la mail,am copy/paste detaliile mail-ului si le-am trimis,in timp ce discutam cu ei telefonic.
Zic asta ca poate veti primi si voi mail-uri asemanatoare de la aceiasi adresa falsa Nu dati curs nici unui mail de frauda.Raiffeisen Banck nu trimite mail-uri !.Ei te suna daca au ceva sa iti comunice Mesaje genul"ati castigat,accesati...link...sau felicitari,actualizare,imbunatatire, sunt doar momeli pt fraierii care pot sa "puna botu" si nu sunt atenti cand angajatii bancii explica politica lor. Pup fetele ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:29 AM |
|