![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi se pare ca special pt asta nu avem topic.
Trebuie sa imi cumpar o pudra bronzanta ca asta pe care o am e pe terminate si ma gandeam sa imi impartasiti din experientele voastre, ce ati folosit voi si vi-a placut. Am tot auzit lucruri bune despre Guerlain - Terracotta, dar reviewurile sunt cam la doua extreme, ori e lume mega incantat de produs si o declara cea mai buna pudra bronzanta ever, ori e lume care e complet nemultumita de faptul ca arata portocalie pe fatza. Cred ca depinde si de culoarea tenului insa fiind destul de scumpa nu m-as avanta sa o cumpar fara sa probez mai intai daca arat ca un morcov cu ea sau nu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca o intrebare...voi unde aplicati de obicei pudra bonzanta?
Ca eu o aplic de obicei in locurile unde ma atinge soarele in mod natural....pometi, nas, deasupra arcadei, barbie. Jo zicea ceva de contouring care se face cu bronzing powder si se aplica unde cad umbrele fetei in mod natural. Dar contouring musai se face cu o pudra mata nu? Deci se poate folosi si o pudra bronzanta, dar mata, daca vrei sa o folosesti in acest scop, dar daca vreau un look bronzy atunci pot sa folosesc fie mata fie glittery si sa aplic asa cum am zis mai sus (astea le stiu de la Walpu) Deci voi cum faceti? Cum ii mai bine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Inca o intrebare...voi unde aplicati de obicei pudra bonzanta? Ca eu o aplic de obicei in locurile unde ma atinge soarele in mod natural....pometi, nas, deasupra arcadei, barbie. Jo zicea ceva de contouring care se face cu bronzing powder si se aplica unde cad umbrele fetei in mod natural. Dar contouring musai se face cu o pudra mata nu? Deci se poate folosi si o pudra bronzanta, dar mata, daca vrei sa o folosesti in acest scop, dar daca vreau un look bronzy atunci pot sa folosesc fie mata fie glittery si sa aplic asa cum am zis mai sus (astea le stiu de la Walpu) Deci voi cum faceti? Cum ii mai bine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) a pus una dintre fete, pitzigoiul cred, o clip cu un tip care arata cum se face contouring si folosea un FDT cu 2-3 nuante mai inchise decat fdt-ul obisnuit. Desi mi s-a parut un pic aiurea clip-ul (sa asisti la sedinta de machiaj a unui barbat ) e foarte edificator Eu am una de la Lancome, scriu diseara exact, tzine foarte mult , e o nuanta tare placuta si miroase si foarte frumos (asa zice cine ma pupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Vara o folosesc si eu pe post de blush in majoritatea cazurilor altfel uneori pun pe nas, frunte si barbie dar foarte vag. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:10 PM |
|