![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,197 ![]() |
Buna ziua,
Sunt noua pe acest site, pe care l-am gasit f interesant. Apropos de "ciudateniile" partenerului....as vrea sa aud punctul vostru de vedere referitor la un aspect din viata unui cuplu: casatoriti, ambii salariati, el castiga de 20 de ori mai mult decat ea.... Problema e urmatoarea: el isi strange banii....pe ai ei vrea sa-i cheltuiasca pe chestii curente: factura telefon, intretinere...etc, ai lui sunt pusi intr-un depozit bancar.....zice ca sunt pt amandoi dar contul e pe firma. Cum ar trebui sa se simta femeia in cauza? Vi se pare o stare de normalitate? In plus, daca ea deschide discutia de bani el incepe sa urle si sa-i reproseze ca vrea banii lui.... |
|
|
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
darria, incearca sa-l manipulezi foarte subtil. Sa-l convingi sa plateasca el intretinerea si lumina, tu sa platesti telefonul si gazul, sau ma rog, ai prins ideea. Sa cumparati mancare cand unul, cand altul, daca nu vrea cu banii la comun. Desi, asta e foarte dubios. Eu sunt cu al meu de vreun an jumate si avem banii la comun, mi s-ar parea foarte ciudat daca as da peste cineva care si dupa casatorie ar tine cu dintii de banii lui. Daca tot insista ca banii sunt pentru amandoi, poti sa insisti sa-i puna intr-un cont care e pe numele amandurora. Si la urma urmei, pentru ce strange el munti de bani? Ca eu asa stiu, oamenii strang pentru un scop, nu sa fie acolo. Adica... strangi sa iei un apartament/o masina, sa pleci intr-o vacanta mai luxoasa, sa asigur facultatea copilului... el sub ce motiv e asa strangator?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:30 AM |
|