![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,197 ![]() |
Buna ziua,
Sunt noua pe acest site, pe care l-am gasit f interesant. Apropos de "ciudateniile" partenerului....as vrea sa aud punctul vostru de vedere referitor la un aspect din viata unui cuplu: casatoriti, ambii salariati, el castiga de 20 de ori mai mult decat ea.... Problema e urmatoarea: el isi strange banii....pe ai ei vrea sa-i cheltuiasca pe chestii curente: factura telefon, intretinere...etc, ai lui sunt pusi intr-un depozit bancar.....zice ca sunt pt amandoi dar contul e pe firma. Cum ar trebui sa se simta femeia in cauza? Vi se pare o stare de normalitate? In plus, daca ea deschide discutia de bani el incepe sa urle si sa-i reproseze ca vrea banii lui.... |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai stiu si eu cupluri in care functioneaza regula asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Banii femeii sunt pentru "supravietuire" iar banii lui se duc in conturi sau afaceri, ca mai apoi sa se poata umfla in pene ca EL a facut si EL a dres, si fara EL ea nu realiza nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Evident ca nu as accepta asa ceva. Eu sunt de acord cu o anumita independenta in ceea ce priveste banii, adica nu as vrea neaparat sa am banii "de toata ziua" la comun cu sotul ca asta implica si sa justific de fiecare data cand iau din ei. As vrea sa avem bani la comun pusi doar pentru cumparaturi majore de exemplu, in rest sa punem jumi juma la cheltuieli si cu restul fiecare sa faca ce vrea. Asa mi se pare mie cel mai fair. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 06:30 PM |
|