![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,197 ![]() |
Buna ziua,
Sunt noua pe acest site, pe care l-am gasit f interesant. Apropos de "ciudateniile" partenerului....as vrea sa aud punctul vostru de vedere referitor la un aspect din viata unui cuplu: casatoriti, ambii salariati, el castiga de 20 de ori mai mult decat ea.... Problema e urmatoarea: el isi strange banii....pe ai ei vrea sa-i cheltuiasca pe chestii curente: factura telefon, intretinere...etc, ai lui sunt pusi intr-un depozit bancar.....zice ca sunt pt amandoi dar contul e pe firma. Cum ar trebui sa se simta femeia in cauza? Vi se pare o stare de normalitate? In plus, daca ea deschide discutia de bani el incepe sa urle si sa-i reproseze ca vrea banii lui.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si la mine tot pe principiul lui Kary functioneaza treaba cu banii. Punem impreuna deoparte lunar o parte din salariul fiecaruia, iar restul sunt de cheltuiala, tot in comun, fie pentru casa, fie pentru chestii personale. Ii mai spun din cand in cand (si el la fel) ca am luat nu stiu cat pentru un anumit lucru, dar nu se justifica nimeni cu bonuri sau chitante.
Si eu cunosc un cuplu care pune jumi-juma pentru cheltuielile comune, restul sunt bani personali. Dar mi se pare un pic ciudata alegerea lor, parca e totul pana la bani. Eu stiu ca ideea a fost a ei, tocmai ca sa nu existe discutii, ca ea da mult pe haine sau ca el da mult pe gadgeturi si alte tampenii care il pasioneaza. Mi se pare insa ca asta aduce un minus in relatie. Personal nu stiu daca as putea sa fac asta (desi, fie vba intre noi, eu castig mai mult ca el). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:05 PM |
|