![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca fiecare om are cel putin cate un pitic/ ciudatenie care lui i se pare fireasca, dar in ochii celorlalti e, well...ciudata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Intrebarea e ce faci/poti face ceva? in privinta ciudateniilor partenerului. De exemplu sa zicem ca el face des un anumit gest care pe tine te enerveaza sau are foloseste des o anumita expresie care te socate din sarite, sau are un hobby care tie ti se pare tampit, sau sforaie rau si tu dormi iepureste, etc etc. Ce poti face in privinta asta? Te impaci pur si simplu cu ideea si il accepti asa cum e, cu riscul sa innebunesti tu in timp? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu sunt ciufuta si nu prea suport ciudateniile unora.
Oricum, cel mai tare ma enerveaza cand ii suni si ei te suna sau iti dau sms dupa 6 ore. Mi se pare lipsa de interes si de acolo innebunesc. Sau cand se enerveaza ca te superi ca au intarziat cu apelul. Ei se enerveaza tot timpul cand n-au dreptate si nici nu recunosc. De ce oare? Dar daca tu nu raspunzi la telefon sau nu le mai dai atentie, gata, nu-i mai doresti! Sau invers, cand te suna de 20 de ori pe zi sa te intrebe "Ce faci?". Ce dracu sa fac? Ce faceam si mai devreme? Barbatii sunt foarte enervanti uneori! De fapt, mereu! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:06 PM |
|