![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,197 ![]() |
Buna ziua,
Sunt noua pe acest site, pe care l-am gasit f interesant. Apropos de "ciudateniile" partenerului....as vrea sa aud punctul vostru de vedere referitor la un aspect din viata unui cuplu: casatoriti, ambii salariati, el castiga de 20 de ori mai mult decat ea.... Problema e urmatoarea: el isi strange banii....pe ai ei vrea sa-i cheltuiasca pe chestii curente: factura telefon, intretinere...etc, ai lui sunt pusi intr-un depozit bancar.....zice ca sunt pt amandoi dar contul e pe firma. Cum ar trebui sa se simta femeia in cauza? Vi se pare o stare de normalitate? In plus, daca ea deschide discutia de bani el incepe sa urle si sa-i reproseze ca vrea banii lui.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asa ziceam si eu. In momentul in care intemeiezi o familie, totul devine comun!
Si in situatia prezentata de Daria, daca acel cont in care el isi pastreaza banii LUI, ar fi fost unul pe numele amandurora, ar fi fosto cu totul alta situatie. Ar fi sunat altfel! Da asa, parca miroase a ceva de genul...lasa ca traim pe banii tai acum, si cand imi adun io cat am nevoie, iti dilesc un sut in dos si te las in curu gol ca io plec! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:41 PM |
|