IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Banii tai sint banii nostri. Dar ai mei sint doar ai mei!, Problema banilor si a cheltuielilor in cuplu
darria
post Apr 1 2009, 10:20 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,197

Buna ziua,
Sunt noua pe acest site, pe care l-am gasit f interesant.
Apropos de "ciudateniile" partenerului....as vrea sa aud punctul vostru de vedere referitor la un aspect din viata unui cuplu: casatoriti, ambii salariati, el castiga de 20 de ori mai mult decat ea....
Problema e urmatoarea: el isi strange banii....pe ai ei vrea sa-i cheltuiasca pe chestii curente: factura telefon, intretinere...etc, ai lui sunt pusi intr-un depozit bancar.....zice ca sunt pt amandoi dar contul e pe firma.
Cum ar trebui sa se simta femeia in cauza?
Vi se pare o stare de normalitate?
In plus, daca ea deschide discutia de bani el incepe sa urle si sa-i reproseze ca vrea banii lui....
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
pescarush
post Apr 1 2009, 04:56 PM
Post #2

Musafir

exact la ce a spus albi ma gandeam si eu. sincer, mie imi suna a "pregatire" de evadare lucrul asta. dar evadare cu toti banii, lasandu-l pe celalalt in fundul gol.
daria, sigur ca nu e normal ce se intampla in familia voastra, pai ori e familie, ori, daca nu, impartiti toate cheltuielile pe din doua si fiecare sa-si gateasca, sa-si spele si sa-si faca curat pe bucatica lui, pe cont propriu. nu sa traiasca parazit pe spinarea ta.
poate ca unii ar spune despre mine ca sunt materialista (oi fi), dar adevarul este ca nu as permite nimanui sa ma foloseasca pe post de sluga (si neplatita).
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
darria   Banii tai sint banii nostri. Dar ai mei sint doar ai mei!   Apr 1 2009, 10:20 AM
Maàt   :welcome: la noi! Uat? Adica ea ii e sluga pe ...   Apr 1 2009, 11:11 AM
kary_pink   Pai miroase de la o posta ca ceva nu e in regula. ...   Apr 1 2009, 11:19 AM
deedee29   Normal cu siguranta ca nu-i. Nici eu nu as accepta...   Apr 1 2009, 11:20 AM
Jo   darria, incearca sa-l manipulezi foarte subtil. Sa...   Apr 1 2009, 11:57 AM
angeldust   Mai stiu si eu cupluri in care functioneaza regula...   Apr 1 2009, 12:21 PM
rozy   Eu am gandit asa: un procentaj (50% sa zicem) din ...   Apr 1 2009, 12:26 PM
kary_pink   Si daca unul dintre cei doi castiga mai mult? Sa z...   Apr 1 2009, 12:39 PM
deedee29   Si la mine tot pe principiul lui Kary functioneaza...   Apr 1 2009, 12:57 PM
Pink Lemonade   Eu va spun ce am auzit despre subiect, discutandu-...   Apr 1 2009, 03:03 PM
kary_pink   Eu consider ca a te casatori presupune a intemeia ...   Apr 1 2009, 03:24 PM
albinuza   Asa ziceam si eu. In momentul in care intemeiezi o...   Apr 1 2009, 03:50 PM
pescarush   exact la ce a spus albi ma gandeam si eu. sincer, ...   Apr 1 2009, 04:56 PM
Fanny   Daca x-ulescu ii spune nevestei "hai sa traim...   Apr 1 2009, 08:00 PM
claudia_electra   Practic banii din contul ala nu-s doar ai lui oric...   Apr 1 2009, 10:05 PM
Jo   clau, tocmai ce zicea ca e pe firma contul respect...   Apr 12 2009, 07:11 PM
andreea8286  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 06:05 AM