![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,197 ![]() |
Buna ziua,
Sunt noua pe acest site, pe care l-am gasit f interesant. Apropos de "ciudateniile" partenerului....as vrea sa aud punctul vostru de vedere referitor la un aspect din viata unui cuplu: casatoriti, ambii salariati, el castiga de 20 de ori mai mult decat ea.... Problema e urmatoarea: el isi strange banii....pe ai ei vrea sa-i cheltuiasca pe chestii curente: factura telefon, intretinere...etc, ai lui sunt pusi intr-un depozit bancar.....zice ca sunt pt amandoi dar contul e pe firma. Cum ar trebui sa se simta femeia in cauza? Vi se pare o stare de normalitate? In plus, daca ea deschide discutia de bani el incepe sa urle si sa-i reproseze ca vrea banii lui.... |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
exact la ce a spus albi ma gandeam si eu. sincer, mie imi suna a "pregatire" de evadare lucrul asta. dar evadare cu toti banii, lasandu-l pe celalalt in fundul gol.
daria, sigur ca nu e normal ce se intampla in familia voastra, pai ori e familie, ori, daca nu, impartiti toate cheltuielile pe din doua si fiecare sa-si gateasca, sa-si spele si sa-si faca curat pe bucatica lui, pe cont propriu. nu sa traiasca parazit pe spinarea ta. poate ca unii ar spune despre mine ca sunt materialista (oi fi), dar adevarul este ca nu as permite nimanui sa ma foloseasca pe post de sluga (si neplatita). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 06:05 AM |
|