![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,197 ![]() |
Buna ziua,
Sunt noua pe acest site, pe care l-am gasit f interesant. Apropos de "ciudateniile" partenerului....as vrea sa aud punctul vostru de vedere referitor la un aspect din viata unui cuplu: casatoriti, ambii salariati, el castiga de 20 de ori mai mult decat ea.... Problema e urmatoarea: el isi strange banii....pe ai ei vrea sa-i cheltuiasca pe chestii curente: factura telefon, intretinere...etc, ai lui sunt pusi intr-un depozit bancar.....zice ca sunt pt amandoi dar contul e pe firma. Cum ar trebui sa se simta femeia in cauza? Vi se pare o stare de normalitate? In plus, daca ea deschide discutia de bani el incepe sa urle si sa-i reproseze ca vrea banii lui.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca x-ulescu ii spune nevestei "hai sa traim din banii tai, iar salariul meu sa-l investim, ca la final sa castigam amandoi" si exista consens asupra acestui fapt, atunci sa vina un tert sa-si dea cu parerea nu mi se pare normal. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sper sa nu fie cazul acesta. Totusi, subliniez chestiuni de acest tip se rezolva in doi si, in plus, exista niste factori, comunicare si intelegere, in baza carora trebuie sa functioneze orice relatie.
Cat priveste impartirea banilor in cuplu, doar daca vreunul din parteneri e posesiv conteaza. In rest, banii nostri sunt ai nostri, agreeam asupra cheltuirii lor si gata! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:17 PM |
|