![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am umplut anul asta jardinierele cu muscate atarnatoare rosii, muscate batute roz si albe (normale, care cresc in sus) si 3 petunii: una alba, una mov si una mov cu marginile albe.
Muscatele mi se par frumoase, infloresc tot sezonul, dar e si munca cu ele, trebuie culese florile uscate zilnic si nu-s putine. Voi ce flori va puneti pe balcon? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Wise, craitele au rasarit frumos, dar nu te grabi sa le plantezi acum. Sunt muuult prea mici. Mai lasa-le sa creasca un pic. Trebuie sa le asezi la lumina, cat mai multa lumina, pentru ca tijele/tulpinele sa nu se etioleze, adica sa nu creasca lungi si anemice. Daca le vei tine la lumina si vor creste suficient cred ca de Florii vor fi numai bune de plantat, mai ales ca si vremea va fi mai calduroasa.
Muscatele curgatoare arata foarte bine, foarte viguroase. Daca noaptea temperatura nu coboara sub 2 grade celsius, la cum arata (sanatoase) eu zic ca vor rezista chiar acolo, pe balcon. Daca noaptea e frig si inghet, nu le lasa asa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 10:04 PM |
|