![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum alcatuiti voi meniurile?
Mie mi-a trebuit foaaaarte, foarte mult timp pana m-am dumirit cam cum se face si inca sunt in faza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Texturile sa fie diferite de la un fel la altul, un fel greu, urmatorul usor si tot asa, ingredientele sa nu se repete si mai stiu eu ce. Voi cum faceti? Va ghidati dupa anumite principii (care?) sau sunteti de parere ca ce va place vine pe masa si gata? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe 18, in sambata dinaintea Pastelui ortodox, e ziua lui tata si m-a rugat mama sa alcatuiesc eu meniul. N-am nicio idee, numai ca prajitura va fi Zserbo szelet. Aveti idei, ceva primavaratec? Si nu prea gras, ai mei trebuie sa aiba grija ce mananca pe motive de sanatate.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
aperitiv rulada cu ciuperci (aluatul de la eclere bagat la cuptor in tava apoi scos, puse ciupercile dinstuite cu ceapa, sunca dupa gust idee, rulata, ras cascaval peste si apoi bagata din nou la cuptor)
o salata primavarateca cu macris, loboda toate cele, branza de capra, etc etc supa crema de vinete si pui (sau zuchini sau de care vrei), deasupra presari niste bucatele de pancetta frumos rumenite si ceapa verde ori ceva peste la cuptor ori piept de pui imbracat in flakes de migdale dat la cuptor. garnitura din frigarui de legume (pentru aspect) diverse langa orez salbatic multicolor... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:14 PM |
|