![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Cum alcatuiti voi meniurile?
Mie mi-a trebuit foaaaarte, foarte mult timp pana m-am dumirit cam cum se face si inca sunt in faza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Texturile sa fie diferite de la un fel la altul, un fel greu, urmatorul usor si tot asa, ingredientele sa nu se repete si mai stiu eu ce. Voi cum faceti? Va ghidati dupa anumite principii (care?) sau sunteti de parere ca ce va place vine pe masa si gata? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
M-am gandit ca primavaratece sunt sparanghelul, leurda, baby-spanacul.
Ce ziceti de aperitiv: scoici (scallop) pe sparanghel Thai (verde) + mousse de sparanghel alb cu creveti si cu asta as avea si un fel cu peste sau salata de baby-spanac in cosulet de parmezan aperitiv cald: supa de nasturei (water cress) fel principal: rulouri din piept de pui cu leurda cu morcovi tineri glazurati (?) si spanac sau sparanghel (ce nu-i la aperitiv) si salata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:28 PM |
|