![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Cum alcatuiti voi meniurile?
Mie mi-a trebuit foaaaarte, foarte mult timp pana m-am dumirit cam cum se face si inca sunt in faza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Texturile sa fie diferite de la un fel la altul, un fel greu, urmatorul usor si tot asa, ingredientele sa nu se repete si mai stiu eu ce. Voi cum faceti? Va ghidati dupa anumite principii (care?) sau sunteti de parere ca ce va place vine pe masa si gata? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scallops cam asa? arata superb
leurda vad ca se numeste wild garlic, deci are gust usturoiat? nu cred c-am mancat vreoadata e foarte light meniul si suna tare bine, cosuletele de parmezan sint de mare efect, le-am vazut umplute si cu pilaf. tot pe food tv am vazut idee interesanta supa crema de telina (cu praz si ceapa, putin vin alb, supa de legume, cimbru, un cartof, samantana si putin unt+ putina nucsoara, la servire iar smanatana si-o ploaie de seminte de susan negru) servite langa felii de bagheta alba, frecate cu usturoi, incarcate cu gorgonzola si date la cuptor sa se rumeneasca bagheta putin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:57 PM |
|