Produse eficiente/proaste nou descoperite |
Produse eficiente/proaste nou descoperite |
Dec 12 2005, 03:24 PM
|
|
Contaminat Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 |
Ca sa nu ne bagam peste alte topicuri, l-am deschis p-asta! :)
Ia spuneti, ce produse ati folosit si v-au facut bine? Sau de ce nu, ce ati cumparat si ati dat banii degeaba. Eu una ma bazez pe parerile voastre si de multe ori bine am facut...... :aplauze: Si incep eu dar cu o intrebare :P: foloseste cineva perlele autobronzante de la Body Shop? Sunt hipoalergenice, noncomedogene, iti ofera o culoare placuta? M-am dus zilele trecute la un magazin BS si intreb pe una dintre vanzatoare ce am insiruit mai sus. La care ea imi spune zambitoare ca nu stie.... Pai daca nici ea nu stie, atunci cine stie ?????? :-X |
|
|
Dec 13 2005, 01:30 PM
|
|
Contaminat Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 |
Preferatele de care nu ma despart :D
- Sensibio H2o - Zynerit - deo din gama Rexona - lotiune Dove Silk - gelul Pantene Pro-v pt definirea buclelor - eu am mai mult onduleuri :P, dar ma ajuta ....astea sunt un MUST - produsele EStee Lauder sunt nemaipomenite, cel putin in cazu meu. Am un ruj intr-o cutiuta, care nu se ia, nu se lipeste si rezista mult. O lotiune de corp din gama Plasures - parca asa ii zice, cand ajung acasa ma uit si va zic sigur. Dar o folosesc la ocazii mai speciale, ca e scummmmmmmmmmmmmmpa :o. Am mai avut si un fard auriu, care nu mi se strangea. Dar acum cand stau fff prost cu finantele, nu mai imi permit astea. Am inteles ca au si un fdt super bun pt ten gras, dar mosu anu asta are altceva in sacu lui :'(....asa ca poate de ziua mea. |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 10:03 PM |
|